szex titkok

2018. 02. 19.

Női Praktikák | 15 izgalmas testhelyzet | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
Az anális szex tíz aranyszabálya
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

15 izgalmas testhelyzet

Az ókori Indiában a fiatal lányok férjhezmenetelkor megkapták a Káma Szútra nevű útmutatót, amelyből megtudhatták, hogyan lehet gyönyört adni a szeretőjüknek. Káma Szútra Ha ágybeli kísérletezésről álmodozol, most kibontakozhatsz a misszionárius pózból, mert igazán változatos testmozgást ajánlunk. Azt állítod, neked nem lehet újat mondani? El fogsz ájulni! (Mivel az eredeti Káma Szútra nőknek szól, ezért ezt az oldalt is úgy fogalmazzuk meg, de ez nem azt jelenti, hogy csak nekik érdemes elolvasni. Mindenkinek megéri!)


Nehézségi fok:
1-3 kellemes-kényelmes
4-6 kis gyakorlat szükséges
7-9 csak haladóknak
10 mesterfok

1. póz: RINGATÓ

Nehézségi fok: 5
Hogy csináljátok?
Mikor a szeretőd már benned van, üljetek szemközt, jó szoros ölelésben. Kétoldalt kulcsoljátok át a másik térdét alulról, és emeljétek fel, hogy a talpatok elszakadjon a talajtól. Felborultok? Dehogy, hisz megtartjátok egymást.
Mi benne a jó?
Itt ugyan nincs sok ki-be vonatozás de meglátod, az előre-hátra ringatózástól is el tudsz szédülni. Meghosszabbíthatod a párod erekcióját a PC-izmaid (tudod, a pisiléshez is használt rejtett izmok) összehúzásával.

2. póz: AZT SE TUDOM, HOL ÁLL A FEJEM

Nehézségi fok: 5
Hogy csináljátok?
Kuporodj le térdelésbe, a karodat keresztben fond össze magad előtt (egy jó puha párnán), a fejedet is támaszd le, a popsidat meg nyomd fel hátra! A szeretőd mögötted áll, és a bokádnál fogva addig emeli a lábadat, amíg majdnem függőlegesen fejen állsz - ekkor hatol beléd.
Mi benne a jó?
Ez a pozíció mély benyomást gyakorolhat rád - már ha szereted az ilyesmit. Lehet, hogy most fogod megszeretni, ebben az új szögben ugyanis olyan pontjaidat lehet izgatni, melyeknek talán a létezéséről sem tudtál eddig. 

szex pózok

3. póz: ERESZKEDJ LE HÍDBA

Nehézségi fok: 5
Hogy csináljátok?
A férfi nyitott terpeszben ül a földön/ágyon. Ülj vele szemben, lovagló ülésben, és lassan ereszkedj rá az álló hímvesszőjére. Aztán lassan hajolj hátra (vigyázz, meg ne húzd a derekad)! Mikor a fejeddel elérted a talajt, nyúlj hátra, és a fogd meg a párod lábfejét.
Mi benne a jó?
Ha elég hajlékony vagy, és ki tudsz tartani ebben a pózban - akár csak másodpercekig is -, el fogsz ámulni, micsoda felszabadító élmény így átadni magad a gyönyörnek. A kedvesed pedig imádni fogja az arcod és a melled nyújtotta erotikus látványt. 

4. póz: VADÍTÓ TÁNCOSNŐ

Nehézségi fok: 8
Hogy csináljátok?
Álljatok szembe egymással, úgy ölelkezve, mintha lassút táncolnátok, csak ő kis terpeszben, te pedig fordítsd ki a bal lábfejedet, a jobb lábadat pedig tedd egy csöppet előre. A férfinak egy kicsit be kell rogyasztania a térdét, hogy te lassan felemelhesd a jobb lábadat, egészen addig, amíg a vállára nem tudod tenni a lábfejed. Ekkor hatol beléd, amit te azzal segítesz, hogy előre csúsztatod a vádlidat a vállán, amennyire csak bírod.
Mi benne a jó?
A férfiak többsége olyan kevéssé hajlékony, hogy a térdhajlítástól olimpiai bajnoknak érzik magukat, rád pedig úgy néznek majd, mint a szeretkezés avatott papnőjére. 

5. póz: KÉSŐ ÉJSZAKAI FILMEK

Nehézségi fok: 2
Hogy csináljátok?
A férfi hanyatt fekszik, te pedig - neki háttal - lovagló ülésben beleülsz, és lassan előrenyújtózol úgy, hogy a törzsed a két lába közt nyugodjék. A lábaitok X-alakot formáznak. Mozogj előre-hátra vagy fel-le, ahogy jólesik, a hüvelyizmaid összeszorításával tartva fenn az erekcióját.
Mi benne a jó?
Ebben a pózban te szabályozod a behatolás mélységét, erősségét, még azt is, hogy a hüvelyed melyik részét ingerelje a pénisz hegye - így esetleg könnyebben jutsz el az orgazmusig. Miközben te azt élvezed, hogy irányíthatsz, a férfi az erőkifejtés nélküli élvezetnek örülhet. 

6. póz: "GYERE, ÜLJ, KEDVES, MELLÉM..."

Nehézségi fok: 3
Hogy csináljátok?
Nyújtózz el oldalt, háttal a párodnak. Ő melléd térdel, mintha csak a füledbe akarna suttogni, és a combod közé csúsztatja a térdét. Csak annyira nyisd szét a lábad, hogy be tudjon hatolni a hüvelyedbe, hiszen a szűk résen való átfurakodás jól esik neki.
Mi benne a jó?
Akik szorosan szeretik, azoknak még izgalmasabb ez a pozíció, mint a hátulról való behatolás, hiszen ebben a szögben a férfi könnyebben tud izgatni egyébként nehezen elérhető pontokat.

7. póz: SZERELMI HÁROMSZÖG

Nehézségi fok: 4
Hogy csináljátok?
Feküdj hanyatt, a jobb lábad jobbra, szinte a törzsedre merőlegesen kinyújtva, a balt pedig lökd fel a levegőbe. A jobb karodat is nyújtsd ki, és kapaszkodj meg a saját jobb térdedben. A szeretőd szemből guggolva hatol beléd.
Mi benne a jó?
Ebben a guggoló helyzetben a férfi könnyebben tudja uralni a medenceizmait, mint egyébként, így olyan finoman képes benned manőverezni, hogy csak na!

szex

8. póz: HA NEM BÍRSZ ELSZAKADNI AZ ÍRÓASZTALTÓL

Nehézségi fok: 3 - ha az otthoni dolgozóasztalon csináljátok
7 - ha valamelyikőtök irodai íróasztalán
10 - ha valaki másnak az asztalán
Hogy csináljátok?
Igazán könnyű: ülj fel az asztal szélére, a kezeddel hátratámaszkodhatsz, ha akarsz. A partnered csak szembesétál...
Mi benne a jó?
A HELYzet varázsa... az erotikus üzletmenet gondolata is izgalmas!


9. póz: OLDALFEKVÉS

Nehézségi fok: 5
Hogy csináljátok?
Fekve gördülj egészen a bal oldaladra. Nyújtott bal karodon nyugtasd a fejed, a jobb térdedet húzd fel, tudod, mint a KRESZ-tanfolyamokon gyakorolt "eszméletlen beteg lefektetése stabil oldalfekvésbe" pózban. Az életmentő most lovaglóülésben ráül a bal lábadra, arccal feléd, de nem a mesterséges lélegeztetésre koncentrál. Ha viszont nagyon mély levegőt akarsz venni, akkor a vállára emelheti a jobb lábadat.
Mi benne a jó?
Számos élveteg, félelmet nem ismerő és termékeny szakértőnő szerint ez a póz még terhesen is nagyon kényelmes.


10. póz: ÁLMODOZÁS A NYUGÁGYBAN

Nehézségi fok: 2
Hogy csináljátok?
A kedvesed hanyatt dől az ágyon, háta mögött párna, szétveti a lábát - de még nem veheti maga elé a Népsportot! Ha így is eljutott az erekcióig, neki háttal ülj bele szépen, a jobb kezeddel hátratámaszkodva a jobb csípőjére, a ballal az ágyra. A lábad az ő két lába között legyen, így megtámaszkodva könnyen tudsz fel-le mozogni.
Mi benne a jó?
Ha magadban érzed, de nem látod a férfit, akárkit a helyébe képzelhetsz Schwarzeneggertől Leonardo DiCaprióig. Azért kedves lenne, ha ügyelnél arra, kinek a nevét kiáltozod közben.


11. póz: KIM BASINGER ÉS MICKEY ROURKE A LÉPCSŐHÁZBAN

Nehézségi fok: 9 (és 1/2 hét)
Hogy csináljátok?
Úgy kezdődik, hogy a szeretőd egy széken ül, és ha kellően felizgattad, beleülsz az álló hímvesszőjébe. Szorosan öleld át, ekkor ő is aládnyúlhat, és szép lassan feláll veled. Ha proteinkoktélokon él, talán sétál is veled, miközben emelget majd fel-le, de ha nem, akkor jobb, ha felültet egy asztal peremére, vagy a hátadat nekitámasztja a falnak
Mi benne a jó?
Átadhatod magad a Nagy Erős Férfinak - te csak ülsz és élvezed az utazást. Ha tetszik nektek a dolog, de nem vagytok elég jó kondiban hozzá, próbáljátok meg egy úszómedencében, rögtön könnyebb lesz(el)!

hímvessző


12. póz: HASTÁNC

Nehézségi fok: 3
Hogy csináljátok?
A kedvesed most is egy jó masszív széken ül, nem árt néhány párna a dereka mögé. Úgy szeretkeztek, hogy szemből az ölébe ülsz, lábadat a széktámlának veted, a kezeddel pedig a térdén támaszkodsz. Felemelt csípődet a kezedre és a lábadra támaszkodva tudod szabadon mozgatni.
Mi benne a jó?
Ez a póz egyébként szokatlan intimitást teremt - a kedvesed még sokáig fog ábrándozni a szeme elé táruló látványról.

 
13. póz: GYŰRŰ

Nehézségi fok: 7
Hogy csináljátok?
Minden szeretkezés gyöngédségét erosítheti, ha egy-két percre megpihentek az itt ajánlott pózban. Aktus közben, szemben térdelve öleljétek át egymást, és egymás könyökébe kapaszkodva lassan doljetek hátra. Ha elég sok hasizom gyakorlatot végeztetek az aerobic-tanfolyamon, próbáljátok ki, hátha egészen hanyatt tudtok feküdni.
Mi benne a jó?
Próbáld elképzelni, ahogy a szexuális energia az ágyékodból - a kedvesed felol - kiindulva szétáramlik benned. Nagyon szép tud lenni.

g-pont

14. póz: Ó, AZ A CSODÁLATOS G-PONT

Nehézségi fok: 1
Hogy csináljátok?
Hanyatt fekve húzd fel a térdedet a melledig. A szeretőd eléd térdel, széttárja a lábadat, és így hatol beléd. Más érzés, ha a lábfejedet fogja, és más érzés, ha a csípődet.
Mi benne a jó?
Ha élvezetet szerez neked a G-pontod (egy ötforintosnyi folt a hüvely belső falán) ingerlése, akkor ez a mély, heves behatolás a mennyországba röpít. Ráadásul ebben a pozícióban a kedvesed könnyen tudja egyidejűleg simogatni a csiklódat.


15. póz: ZUHANÁS A SZAKADÉK SZÉLÉRŐL ... FELFELÉ

Nehézségi fok: 1
Hogy csináljátok?
A párod megint hanyatt támaszkodik (például párnákra) az ágyon, de most egészen a szélén ül, a lába a földön. Rátérdelsz és átöleled, így ringatóztok...
Mi benne a jó?
... azaz te ringatózol, mert ez megint olyan helyzet, amelyben saját mozgásoddal szabályozod a behatolás mélységét és a csikló ingerlésének erosségét. Biztos, hogy mindketten elszálltok. A párodnak külön élvezet, hogy a keze szabadon maradhat, így ha akarja, o is tudja simogatni a saját érzékeny pontjait, és közben még téged is agyoncsókolhat. Ha egyszer kipróbáljátok, soha nem fogtok leszokni róla.
férfi csábítás


PageRank


szex chat© 2018 Női praktikák