szex titkok

2018. 02. 19.

Női Praktikák | A szeretkezés szintjei | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
Az anális szex tíz aranyszabálya
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

A szeretkezés szintjei

gyöngéd szeretkezés

Talán megtalálta az igazit. Párja gyöngéd, figyelmes, odaadó. Csak az ágyban nem stimmel valami. Lehet, elakadtak a szeretkezés valamelyik szintjén.
Tegyék fantáziadússá, spontánná és bensőségesebbé az együttléteket. Szakemberek szerint, ha képesek a testi szerelem öt - erotikus, érzéki, bensőséges, játékos és spirituális - szintjét vegyíteni és egyesíteni, kapcsolatuk sokkal szorosabbá, tartósabbá, mélyebbé és tartalmasabbá válik. Igazán nem sok kell ahhoz, hogy mind az öt emeleten jól teljesítsenek. Mérjék fel, hol tartanak jelenleg, és hogy milyen területen érdemes egy kissé többet bedobni annak érdekében, hogy a szexuális életüket fantasztikussá tegyék.

l. szint: erotika
Képzelje el, hogy lát egy filmet, melyben a szerelmeskedők az érzelmek hevében felborítják a hangulatlámpát vagy a vagyont érő kínai vázát, őrülten tépkedik egymásról a drága fehérneműt, hogy minél előbb összefonódhasson a testük. szeretkezés Vajon arra gondol-e a film közben, hogy néha mi is pontosan így szeretkezünk. Vagy arra, hogyan fogják a sok összetört holmit eltakarítani? Ha a másodikhoz áll közelebb a válasza, bizonyára régen volt része nagyon is erotikus együttlétben. Az igazi szeretkezés nem ismer akadályokat, korlátokat. A cél kizárólag az élvezet. Ilyenkor semmi sem zavarja az embert, nem gondol másra, bizonyos mértékig elveszíti az önkontrollját, tetteit saját szexuális robotpilótája irányítja. Sok nő számára ez szinte elképzelhetetlen. Legtöbbjük aggódik amiatt, hogyan néz ki szex közben, milyen a hangja vagy az illata.
"Ha ezt meg ezt csinálom, biztosan kövérnek fogok látszani" - ilyen és hasonló aggodalmak gátolják sokukat. Mások félnek, hogy partnerük esetleg közönségesnek találja őket, ezért igyekeznek visszafogni magukat.
Mit javasol a szexológus? Egy-két hétig ne szeretkezzenek. Csak flörtöljenek egymással, incselkedjenek, nézzenek együtt erotikus filmeket, mondjanak egymásnak izgató mondatokat anélkül, hogy megérintenék egymást. Meglátja, vágyaik annyira felerősödnek egymás iránt, hogy mire a szeretkezésre sort kerítenek, minden gátlás feloldódik.

2. szint: érzékiség
Legyen őszinte: a szex úgy zajlik a partnerével, hogy levetkőznek, csókolóznak, ölelkeznek, majd jöhet az aktus? Pedig az igazi, érzéki szeretkezésben mind az öt érzékszervnek részt kellene vennie, hiszen ezek lassú és kitartó együttes ingerlése képes eljuttatni a szerelmeskedőket a legmagasabb csúcsra. vetkőzés Mindennek óriási előnye van: az érzéki szex során a legkisebb részletekig megismerheti partnere testét, és viszont. Kitapasztalhatja, hogyan tudja a legteljesebb kéjérzést biztosítani a másik számára, miközben érzelmileg is közel kerülnek egymáshoz. Ilyenkor hajlamos arra is, hogy olyasmit adjon a partnerének, amire önmaga vágyik. Mégse feledje: az érzéki szeretkezésben figyelembe kell venni a nemek közötti különbséget. A nők szexuális vágya a fülön (halláson), míg a férfiaké a szemen (a látványon) keresztül fokozható. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy férfi csak akkor jön igazán izgalomba, ha ön legalább egy kicsit hasonlít egy szexi színésznőcskére. Mindenesetre a látvány sokat számít, ha el kívánja vonni párja figyelmét a focimeccsről vagy az újságolvasástól.
Mit javasol a szexológus? A régi trükk, a lassú vetkőzés, a házi sztriptíz a legtöbbször jól beválik. Fokozhatja a hatást, ha egy-két lámpával megvilágítja az "előadást". A szex közbeni nyögdécselés, sóhajtozás nemcsak a partnert inspirálja, de a nő saját izgalmi szintjét is emeli. Engedje, hogy minél több érzékszerve kapjon szerepet az ágyban.

3. szint: intimitás
A bensőséges szeretkezés a legérzelmesebb érintkezés két ember között, mivel alapját a mély megértés és a bizalom adja. Ehhez nem szükséges, hogy hosszú ideje ismerjék egymást. Hogy kapcsolatuk érzelmes, bensőséges oldalát a felszínre hozza, gondoljon olyan közös dolgaikra, apró, titkos rítusaikra, tréfáikra, olyan mondataikra, amelyeknek különleges jelentése van kettőjük számára. Idézze emlékezetébe partnerének azokat a tulajdonságait, melyekkel először levette a lábáról.
Mit javasol a szexológus? Érzéseiket apró gesztusokkal fejezzék ki: simogatással, a partner hajának gyöngéd cirógatásával stb. A pozíciók közül pedig azok a legbensőségesebbek, amikor testük a legnagyobb felületen érintkezik. A szeretkezés közben összefonódó kéz is kifejezi azt az örömöt, hogy együtt lehetnek.

4. szint: játék
Sok nő tart attól, hogy mit gondolna róla a partnere, ha az éjszakát különböző mulatságos szerepjátékokkal vagy erotikus fantáziája gyakorlati megvalósításával akarná fűszerezni. Pedig a férfiak többsége szereti, ha egy nő újdonsággal áll elő, díjazzák a bátorságot és a szerelmi kalandvágyat.
Mit javasol a szexológus? Ne extrém dolgokkal fűszerezzék ágyban töltött kéjes óráikat - inkább csak apró őrültségekkel, melyeket a játékosság és a humor sugall. Meglátják, milyen jó, ha úgy gondolnak vissza egy-egy együttlétre, hogy: "szinte el sem hiszem, hogy ilyesmit csináltunk."

5. szint: paraszerelem
mennyei érzés A szó nem valamiféle új tudományágat jelöl. Igaz ugyan, hogy egyesek szerint az érzés, mely eltölti a partnereket ilyenkor, valóban földöntúli. Olyan mintha testük nemcsak fizikailag is egyesülne, egymásba olvadna, hanem egész lelküket valami belső béke tölti el, mintha egy csapásra helyreállna a rend a szerelmeskedőket körülvevő világban.
Mit javasol a szexológus? A mennyei érzés kialakulását elősegíti, ha nagyon odafigyelnek egymásra, és olyan pozíciót választanak, melynek során mindig látják egymás szemét. A csókok, a csókolózás fontos összekötő kapocs, ilyenkor együtt lélegeznek. Válasszanak úgy testhelyzetet, hogy testük szorosan összesimuljon, szinte eggyé olvadjon.férfi csábítás


PageRank


szex chat© 2018 Női praktikák