szex titkok

2015. 10. 07.

Női Praktikák | Ahány ágy, annyi szokás | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
AZ ANÁLIS SZEX TÍZ ARANYSZABÁLYA
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

Szex praktikák


Legyen különleges szexuális élménye, spx2 kapszula! Az SPX2 nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben és többszörös élvezetben kívánnak részesülni.

Ahány ágy, annyi szokás

Ahány ágy, annyi szokás

Sok ember fantáziáját megmozgatja, hogy vajon milyen lehet a szex egy külföldivel.

Szeretne belátni a az idegen lepedők alá, vagy saját kezűleg kipróbálni egy egzotikus idegen nyújtotta örömöket? A Kámaszútra óta nincs új a nap alatt, de egy-két érdekességet azért még leleplezhetünk.

 

 

Minden országnak megvan a maga sajátos kultúrája, és ebbe természetesen beletartozik a szexuális kultúra is. A társadalmi környezet befolyásolja, hogy milyen hamar fedezi fel valaki a testi örömöket. Nem mindegy, hogy Kínába vagy Franciaországba születik az ember. Mert amíg az előbbiek átlagosan 21,9 évesen veszítik el szüzességüket, addig a szerelem nagymestereinek tartott franciák már 16,8 évesen odaadják magukat kedvesüknek. Mi magyarok átlagosan 17 esztendősen fedezzük fel a szexuális gyönyöröket.

Azt is nemzete válogatja, hogy ki milyen környezetben szeret szeretkezni. Japánban például szerelemhotelek működnek, amelyek a szerelmesek és a titkos szeretők számára is nyitva állnak. Kívánságra akár vibráló és forgó gondolát, űrhajót, esetleg ananász formájú ágyat is bérelhetnek a vendégek. A hotelek szolgáltatásainak igénybevételére azonban, sajnos, nem a lángoló romantika ad okot, hanem az ország kulturális háttere: a testi szerelem.

 

Aki Kolumbia tengerpartjain sétálgat, ne lepődjön meg, ha lépten-nyomon szeretkező párokba botlik, vagy sikolyokat hall a félhomályban. Ott ugyanis ez a sláger, és egyáltalán nem szégyenlősek. Egyébként a magyarok álmai közt is a tengerparti légyott szerepel a legtöbbször. Szegény román fiatalok viszont kénytelenek az autók hátsó üléseit használni, mivel a lakáshelyzet nem túl rózsás.

 

   Ami pedig a szexuális felvilágosítást illeti, Hollandia tanmenetében már a tízévesek oktatása is szerepel. Sőt, a tizenkét éves suhancok azt is megtanulják az iskolában, hogyan kell az óvszert a merev péniszre felhúzni. Amit én kimondottan dicséretesnek tartok.

 

Ugandában a tapasztalt hölgyek fiatalabb társaiknak tartanak órákat a "Hogyan legyek jobb az ágyban?" témakörben. Ennek során megtanulják a megfelelő helyen simogatni és masszírozni testüket, hogy a későbbiekben tudják, mit kérjenek majd partnerüktől.

 

Ki kell, hogy ábrándítsunk viszont mindenkit, aki azt hiszi, az indiaiak a Kámaszútra örökségét alkalmazzák ágyaikban. A 64 komoly gimnasztikai felkészültséget igénylő pozíció közül a legtöbben a nem túl sok fantáziára valló misszionárius felállást részesítik előnyben.

 

A muszlimok körében pedig csak ez az egyetlen elfogadott pozíció. Egy magát valamire tartó román nő soha nem megy bele az orális szexbe. Ott úgy tartják, ezt csak a prostituáltak teszik meg egy férfinak. 

 

 

Nem így a franciák! Számukra ez természetes, s ők elégítik ki partnerüket legtöbbször a szájukkal. A Franciák tartják magukat hírnevükhöz. Ugyanis ott a nők és férfiak 40 százaléka vett már részt orgiában, s 27 százalékuk számára teljesen természetes a partner állandó cseréje.

 

 

 

 


pro extender


férfi csábítás


dr. hummel mikrorostos gél


PageRank


szex chat© 2015 Női praktikák