szex titkok

2018. 02. 19.

Női Praktikák | Ahány ágy, annyi szokás | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
Az anális szex tíz aranyszabálya
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

Ahány ágy, annyi szokás

Ahány ágy, annyi szokás

Sok ember fantáziáját megmozgatja, hogy vajon milyen lehet a szex egy külföldivel.

Szeretne belátni a az idegen lepedők alá, vagy saját kezűleg kipróbálni egy egzotikus idegen nyújtotta örömöket? A Kámaszútra óta nincs új a nap alatt, de egy-két érdekességet azért még leleplezhetünk.

 

 

Minden országnak megvan a maga sajátos kultúrája, és ebbe természetesen beletartozik a szexuális kultúra is. A társadalmi környezet befolyásolja, hogy milyen hamar fedezi fel valaki a testi örömöket. Nem mindegy, hogy Kínába vagy Franciaországba születik az ember. Mert amíg az előbbiek átlagosan 21,9 évesen veszítik el szüzességüket, addig a szerelem nagymestereinek tartott franciák már 16,8 évesen odaadják magukat kedvesüknek. Mi magyarok átlagosan 17 esztendősen fedezzük fel a szexuális gyönyöröket.

Azt is nemzete válogatja, hogy ki milyen környezetben szeret szeretkezni. Japánban például szerelemhotelek működnek, amelyek a szerelmesek és a titkos szeretők számára is nyitva állnak. Kívánságra akár vibráló és forgó gondolát, űrhajót, esetleg ananász formájú ágyat is bérelhetnek a vendégek. A hotelek szolgáltatásainak igénybevételére azonban, sajnos, nem a lángoló romantika ad okot, hanem az ország kulturális háttere: a testi szerelem.

 

Aki Kolumbia tengerpartjain sétálgat, ne lepődjön meg, ha lépten-nyomon szeretkező párokba botlik, vagy sikolyokat hall a félhomályban. Ott ugyanis ez a sláger, és egyáltalán nem szégyenlősek. Egyébként a magyarok álmai közt is a tengerparti légyott szerepel a legtöbbször. Szegény román fiatalok viszont kénytelenek az autók hátsó üléseit használni, mivel a lakáshelyzet nem túl rózsás.

 

   Ami pedig a szexuális felvilágosítást illeti, Hollandia tanmenetében már a tízévesek oktatása is szerepel. Sőt, a tizenkét éves suhancok azt is megtanulják az iskolában, hogyan kell az óvszert a merev péniszre felhúzni. Amit én kimondottan dicséretesnek tartok.

 

Ugandában a tapasztalt hölgyek fiatalabb társaiknak tartanak órákat a "Hogyan legyek jobb az ágyban?" témakörben. Ennek során megtanulják a megfelelő helyen simogatni és masszírozni testüket, hogy a későbbiekben tudják, mit kérjenek majd partnerüktől.

 

Ki kell, hogy ábrándítsunk viszont mindenkit, aki azt hiszi, az indiaiak a Kámaszútra örökségét alkalmazzák ágyaikban. A 64 komoly gimnasztikai felkészültséget igénylő pozíció közül a legtöbben a nem túl sok fantáziára valló misszionárius felállást részesítik előnyben.

 

A muszlimok körében pedig csak ez az egyetlen elfogadott pozíció. Egy magát valamire tartó román nő soha nem megy bele az orális szexbe. Ott úgy tartják, ezt csak a prostituáltak teszik meg egy férfinak. 

 

 

Nem így a franciák! Számukra ez természetes, s ők elégítik ki partnerüket legtöbbször a szájukkal. A Franciák tartják magukat hírnevükhöz. Ugyanis ott a nők és férfiak 40 százaléka vett már részt orgiában, s 27 százalékuk számára teljesen természetes a partner állandó cseréje.

 

 

 

 


férfi csábítás


PageRank


szex chat© 2018 Női praktikák