szex titkok

2018. 02. 19.

Női Praktikák | Gyakorlati tantra szex - tao pozíciói | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
Az anális szex tíz aranyszabálya
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói

Azt mondják, ha két ember az ágyban jól megérti egymást, már nagy baj nem lehet, hiszen az esetleges konfliktusokat, eltérő személyiségükből adódó surlódásokat könnyebben átvészelik, mint azok, akik csupán lelki közösségben vannak egymással.

Az örök Jin és Jang egyensúlya

A tantrikus szeretkezés lényege az, hogy gátlásainkat legyőzve minden figyelmünket társunknak és a vele való testi és lelki szerelemnek szenteljük. Fontos, hogy maga az aktus lassú, bensőséges és teljes legyen, hiszen a végső cél a test és a lélek egyesülése. Így nemcsak fizikai, de spirituális szintű orgazmus részesei lehetünk, amelyből később hosszú időn át "táplálkozhatunk".A taoizmus alapgondolata szerint a világegyetem alapja a harmónia, amely csupán a Tao követésével érhető el. A ősi kínai filozófiai rendszer azt tanítja, hogy az élet az ellentétek egyensúlyából áll: a negatív Jin és a pozitív Jang egységéből. Így van ez a szexualitásban is: a nőnek szüksége van a férfire, a férfinek a nőre. A gyönyör magasabb szintjének elérése a szexuális stimuláció elnyújtásával, belső energiáink áramlásának kiegyenlítésével érhető el, amely már-már erotikus művészetnek tekinthető.

Tao pozíciók

Az alábbiakban bemutatunk néhány Tao-pozíciót, amelyek alapvetően négy alaphelyzetre épülnek, ám különböző gyönyörben részesítik a szerelmeseket.

1. Mandarinkacsa: A férfi és a nő oldalukon fekszenek, a férfi lágyan átkarolja az előtte fekvő nőt és úgy hatol belé. A pozitúra a nevét a kacsák párzásáról kapta, ahol a nőstény mozdulatlan és csak a hím mozog. Kellő gyengédséggel, puha csókokkal kellemes és izgalmas módja lehet a reggeli ébresztésnek.2. Sirályok a szélben: A nő az ágy szélére csúszik éppen annyira, hogy feneke még az ágyon, lábai pedig behajlítva a földön legyenek. A féri a nő lábai elé térdel, csípőjét magához szorítja úgy hatol belé. Ebben a helyzetben a férfi nemiszerve a nőével egy vonalban van, így maga az aktus friss élményt nyújthat mindkettőjük számára. Az izgalom egymás simogatásával, cirógatásával fokozható.3. Főnix játszik a vörös barlangban: A nő a férfi alatt fekszik, lábait felemelve. Ez a helyzet mélyebb behatolást tesz lehetővé a férfi számára, ám alapos előjátékot igényel, különben a nő számára fájdalmas lehet. Különösen izgató, ha a nő ujjbegyeit megnyálazva az aktus közven gyengéden a férfi mellbimbóit simogatja.

4. A fehér tigris: A nő négykézláb áll, ám nem tenyerén, hanem könyökein támaszkodik. A férfi szorosan mögé térdel, a nő csípőjét/derekát két kézre fogja, és gyengéden behatol. A nők nagy része különösen izgatónak tartja ezt a pózt, a férfiak pedig kedvük szerint gyönyörködhetnek szerelmük hátsójában. Élvezetesebbé tehető a pozíció, ha a férfi az aktus közben a nő nemi szervét, melleit simogatja.

5. A kecske és a fa: A férfi egy székre ül, a nő pedig az ölében helyezkedik el. A behatolást követően többnyire a nő tud mozogni, közben a férfi könnyedén átkarolja kedvese testét, csókolgatja arcát, száját, nyakát. A spontán együttlétek méltán népszerű pozitúrája, hiszen a legártatlanabb reggeli kávézásból is szédületes és emlékezetes szeretkezés alakulhat ki, például a konyhában...

Anne Hooper Káma Szútra című könyve alapján, (Magyar Könyvklub).férfi csábítás


PageRank


szex chat© 2018 Női praktikák