szex titkok

2018. 02. 19.

Női Praktikák | Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
Az anális szex tíz aranyszabálya
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek, afrodiziákumok…

Bár néhány nő szerint ezek dolgok na jó - unalmasak és valami egészen másra vágynak.
Míg egy férfi véleménye a következő. Imádja a szexet hátulról, és csak és kizárólag hátulról.
kedvenc pózok Aztán vannak olyanok akik a misszióst pózt fejlesztették tovább. Egy hölgy erről ezt mesélte. A fenekem alatt egy igen nagy párna szokott lenni, a fejem alatt is, a lábaim hol rákulcsolva a partnerem derekára, hol mellé lerakva, vagy esetleg a lábán. Ez nagyon jó pozíció, mert teljesen összefonódva szeretkezhetünk. Persze nem csak ezt az egyet gyakorlom, ezt csak az állandó partnerrel szeretem, mert nagyon meghitt. Ha új férfival van dolgom akkor mindenféle amolyan lakás körbejárós módszert szoktam élvezni.
Van olyan is aki az X-pozíciót kedveli. Ennek a lényege hogy, a férfi a kezén és a lábán támaszkodik, míg a nő ráülve, a férfi bokáján támaszkodva, a lábait pedig a férfi kezei mellett tartva szeretkeznek. Ez igen hatékony póz, mert nagyon jó hatással van a csiklóra.

Vannak még olyanok is akik nem szeretik nézni egymást közben ezért olyan pózt választanak amiben egyáltalán nem látják egymás fejét. Ilyen a bohóc póz is.
Azonban azt is észrevettük, hogy sok embernek gőze sincs a különböző pozitúrákról.

A következő kérdésünk a helyre vonatkozott.

Általában az emberek az ágyban szeretnek szeretkezni, de azért akadnak olyanok is akik mindent kihasználnak.
Konyha, fürdőszoba, nappali, asztal, szék, kád, szekrény.
A földön elég kevesen szeretik, mert nagyon kemény, hacsak nincs valami puha szőrme a földön.
És íme pár érdekesség. Repülőn a wc-ben, tengerparton, tengerben, erdőben, patakban, mező…

Kedvenc tevékenységek a szex előtt.

Van aki azt szereti ha olajjal masszírozzák végig az egész testét. Olyan is akad aki azt szereti ha megfürdetik, lemossák az egész testét.
Íme egy olyan férfi aki imádja az orális szexet. Nos nézzük ő mit szeret. Egyszerűen oda van ha partnerét nyelvvel elégítheti ki.
Olyan is van aki imád csókolózni előtte. Jó mélyen élvezettel, vadul, szenvedélyesen, közben simogatja saját magát, beleértve a nemi szervet is. Mindkét nemre vonatkozik. Aztán előkerül a vibrátor, ez persze már csak a hölgyekre vonatkozik, és azzal izgatja magát.

És utoljára íme néhány izgató szer.

Van aki pornó filmet néz a szex előtt, aztán olyan is van aki beszélgetéssel pornó szex előtt hozza magát és partnerét is izgalomba. És folytathatnák azzal, hogy olyan emberek is vannak akik a szeretkezés közben is beszélnek. Ez mindkét fél számára izgatóan hat.
Egy férfi azt tartja leghatékonyabb módszernek, ha kedvesét bekeni csokival, fagyival, tejszínhabbal,(kicsit elcsépelt ugyan) és lenyalja róla.
Egy másik férfi arra esküszik, hogy nincs is jobb izgató szer, mint a női test látványa. Na persze nem hiszem, hogy a néni csak fekszik és azt nézegetné. Nem is, mert imád minden apró részletet megnézni, akkor pedig teljes az öröm, ha a hölgy még egy helyes kis vibrátorral játszik közben.


A végére pedig néhány általánosan elfogadott afrodiziákum.

Jó vörös bor, pezsgő persze ez sem valami lőre, hanem nagyon finom gyümölcsös pezsgő, esetleg sima pezsgő egy kevéske eperrel. A pezsgőhöz szorosan kapcsolódik egy kis játék is. A pezsgő mint tudjuk felszívódik a nyálkahártyán is, tehát alkalmas arra, hogy egy kis játékba is bevonjuk, ami persze nem egészen szájon át történő magunkhoz vételt jelent. Vagyis, vegyünk a szánkba egy kevés pezsgőt és szépen fokozatosan nyalogassuk át a partnerre, legyen az férfi vagy nő. Frenetikus hatásai vannak.

Most pedig jöjjenek a ruha mániások.

Ők nem egyebet szeretnek mint partnerüket ruhában látni. Persze nem garbóban és gumicsizmában, és nem is a fehérneműs kategória. Egy férfi azt mondta hogy egy nő bugyi nélkül akkor tökéletes ha van rajta egy szexi kis szoknyácska bugyi nélkül, egy hosszú szárú csizmával, felül pedig blúz legyen de kigombolva, sejtetően. Van párja is a válasznak a férfiakon szeretik viszont látni az inget és az élre vasalt nadrágot. Az ing legyen kigombolva kicsit, és a nyakkendő legyen a nyakában.
Pucérkodjunk ismét. Van aki a vizet tartja legjobb izgató szernek. Olyan könnyed és lágy benne minden.
Aztán itt vannak az orruk után menők, vagyis akik imádják a nemi szervek illatát. Persze a megfelelően tisztán tartott jöhet csak szóba. Bár volt olyan hölgy aki szerette a férfi illatát, igaz nem a fütyköst szaglászta.férfi csábítás


PageRank


szex chat© 2018 Női praktikák