szex titkok

2015. 11. 29.

Női Praktikák | Szex a szabadban | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
AZ ANÁLIS SZEX TÍZ ARANYSZABÁLYA
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

Szex praktikák


pro extender
Szex a szabadban

Szex a szabadban

A legizgalmasabb dolgok egyike a szabadban szeretkezni! Ilyenkor nem számít, ha másnap szúnyogcsípéssel a popsinkon ébredünk, hiszen még az is a csodálatos kalandra emlékeztet. Egyesek szerint vannak biztos helyek, helyzetek, pozitúrák, amiket kifejezetten a szabadban való szeretkezéshez találtak ki. Mások pedig csak a giccses filmrománcok mézes jeleneteiben működnek, a gyakorlatban bizony megbuknak.

  Ami csak a filmeken romantikus
Este a nádasban. Ez a módszer egészen biztosan nem fog működni. A vízpartokon ugyanis még a legvadabb szúnyogirtás idején is olyan számosan laknak szúnyogok, hogy erotikus simogatások helyett eufórikus vakaródzásban lesz részünk. Ehhez persze billeg és kemény a csónak. Persze védekezhetünk hálózsákkal, moszkitó hálóval, és test szerte bekenekedhetünk büdös szúnyogriasztó krémmel. Ez azonban lehet, hogy a libidó csökkenését is magával hozza, így csak kezdő, vagy náthás szerelmeseknél válik be. A másik ilyen tévhit a puszta tengerparti homokföveny. Ezen hanyatt dőlni a félhomályban, vagy az éjszakában nem csak jéghideg, hanem meglehetősen kellemetlen dolog is. A só ugyanis a nyálkahártyákra kerülve, vagy az izzadt bőrfelületen megtapadva viszkető, kellemetlen érzést okoz.

Szexhelyek a szabadban
Ha már van csónak, ne a nádasba, susnyásba törjünk utat magunknak! A növényvilág károsítása helyett evezzünk be a tó, vagy az állóvíz közepére, ahol a csónak mellett a vízbe ereszkedve szúnyogmentes, érzéki nászt élhetünk át, anélkül, hogy észrevennének bennünket. A víz közepén szinte nem járnak szúnyogok, így ott a csónakban is kipróbálhatjuk magunkat, bár a ringatózás elárul bennünket. Igazi szeretők azonban erre fittyet hánynak. A nappali időszakban a nádas is jó védelmet nyújt, de óvakodjunk attól, hogy egy prűd kocahorgász kedvenc délelőtti leshelyére vegyük be magunkat, mert nagy hűhó kerekedhet belőle.

Élménybeszámolók szerint a szabadban szeretkezéskor is jó szolgálatot tesz az autó, mivel a motorházra dőlve, támaszkodva is kipróbálhatjuk magunkat. A kocsiban többnyire takaró is szokott lenni, ami szintén jól szolgál, ha el akarunk rejtőzni az érdeklőd szemek elől egy kis szerelmi bújócskára. A kilátók, vadászlesek is kiváló búvóhelyek, ám jelezzük ottlétünket egy a korláton átvetett ruhadarabbal, mert aki nem akar bennünket zavarni, tapintatosan továbbhaladhat. Erdőben járva a népszerű turistautakat célszerű elkerülni, mert nem csak a nyulacskák vonulása zavarhatja meg idillünket, hanem a Pán Péter természetbarát szakkör másodikos tanulói is rajtakaphatnak bennünket, amint éppen a jövő nemzedékén dolgozunk. Sipákoló tanár nénik és sétabotos nyugdíjasok pedig hosszú életre maradandó potenciakárosodást idézhetnek elő az óvatlan sexturistáknál.

Ideális helyszín a kazlak vidéke, bár a pókok, egerek járatai az erre érzékeny hölgyek idegrendszerére negatív hatást is gyakorolhatnak. Vigyünk magunkkal takarót, ha félünk attól, hogy egy furmányos szalmaszál összeszurkálja a hátsónkat, vagy egy orv pókica is beszáll harmadiknak. A vasvillás parasztgazdák lehet hogy szívesen cserélnének az orv pókkal, de mire ez a lehetőség eszükbe jut általában már a vasvillájukat forgatják a fejük felett.

Aki tehát a forró nyárban a természet, és kedvese lágy ölét egyszerre szeretné élvezni, megfelelő körültekintéssel néhány pokróccal vidám perceket szerezhet, melyek emlékezetesek lesznek. Kalandra fel!

Tóth József

 

 

 

 


Legyen különleges szexuális élménye, spx2 kapszula! Az SPX2 nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben és többszörös élvezetben kívánnak részesülni.férfi csábítás


dr. hummel mikrorostos gél


PageRank


szex chat© 2015 Női praktikák